Naturgården

privat pasningsordning

Lidt om mig

henrik dorthe

Jeg hedder Dorthe og er fra 1977, jeg er gift med Henrik. Sammen har vi børnene Michele, Melanie og Marcus. De to sidstnævnte, er stadig hjemmeboende. Vi bor i udkanten af Frederiksberg, op til skoven. 

Jeg har arbejdet som kommunal dagplejer siden 2006, og i 2011 startede jeg som privat børnepasser. Grunden til at jeg startede op som privat børnepasser var for at få et tættere samarbejde med forældrene og få en mere selvbestemme hverdag til gavn for både børn og voksne. 

 

Jeg er som person altid positiv og imødekommende. Jeg holder meget af naturen, dyrene og udelivet, men holder også af indendørs aktiviteter som at danse, synge og tegne. Jeg bestræber mig på at gøre alt på børnenes præmisser og dermed skabe nogle gode trygge rammer. Det enkelte barns behov er i centrum, og derfor ændrer jeg gerne på dagsprogrammet, hvis jeg føler at der er behov for dette. Jeg vil gøre alt, hvad jeg kan, for at jeres børn skal befinde sig godt og jeg ser frem til vores samarbejde omkring dette. Jeg bestræber mig på at udvikle og holde mig opdateret ved hjælp af blandt andet kurser og foredrag. Jeg har gennem tiden deltaget i eksempelvis dagplejens grundkursus, førstehjælp, sensitive børn, Marte meo og div. fordrag.

* Marte Meo betyder 'ved egen kraft' og har fokus på: Se og følge initiativ. Bekræfte initiativ og følelse. Benævne initiativ og følelse.
  Turtagning og positiv ledelse.