Naturgården

privat pasningsordning

Faciliteter

faciliteterVi bor i et dejligt stort hus, hvor vi har indrettet 70 m2 kun til børnene med masser af spændene og stimulerende legetøj.

 

Vi har en stor indhegnet have, hvor en del af den er indretter som legeplads til børnene med bla. sandkasse, legehus, gynger og rutsjebane og masser af sjovt udelegetøj. Derudover ligger Naturgården lige i skovbrynet ved Sønderskoven, så skoven indgår også som legeplads.

 

Vi går meget op i forskellige hobbydyr. P.t. består bestanden af alpacaer, maraer, kænguruer, kaniner, høns, agutier, kapivarer(flodsvin), katte og en lille hund. Det nyder vi godt af i vores pasningsordning, fordi at det er sjovt og lærerigt for børnene at omgås og være med til at passe dyrene.

 

I vores pasningsordning er der plads til 10 børn. Det betyder større muligheder for en social og positiv indlæring. Der vil ofte være legekammerater af begge køn og ofte en på samme alder. Idet vi altid er to voksne, er det muligt at aldersopdele børnene i forhold til de aktiviteter, der passer til deres behov. Vi ser fordele ved at kunne bidrage med de roller og kompetencer vi har som kvinde og mand. Dette vil give børnene er mere alsidig hverdag. Vi kan give børnene en tryg, lærerig og sjov hverdag med masser af spændende aktiviteter.