Naturgården

Stordagpleje

Faciliteter

faciliteterVi bor i et dejligt stort hus, hvor vi har indrettet 70 m2 kun til børnene med masser af spændene og stimulerende legetøj.

 

Vi har en stor indhegnet have med sandkasse, gynger og rutsjebane. Der er rigtig god plads at boltre sig på, masser af sjovt udelegetøj og så er der selvfølgelig også en vaskeægte hemmelig hule inde under træerne. Derudover ligger Naturgården lige i skovbrynet ved Sønderskoven, så skoven indgår også som legeplads.

 

Vi går meget op i forskellige fritids-dyr. P.t. består bestanden af både kænguruer, kaniner, gæs, høns, agutier, kapivarer(flodsvin), katte og en lille hund. Det nyder vi godt af i dagplejen, fordi det for børnene både er sjovt og lærerigt at omgås dyrene, og være med til at passe dem.

 

Som stordagplejer kan vi give børnene en tryg, lærerig og sjov hverdag, med masser af spændende aktiviteter for børnene. Idet vi altid er to voksne, råder vi over nogle fordele, der gør det muligt, at aldersopdele børnene i forhold til de aktiviteter der passer ind i deres behov. En stordagpleje betyder større muligheder for en social og positiv indlæring. Der vil ofte være legekammerater af begge køn og ofte en på samme alder. Vi ser fordele ved at kunne bidrage med de roller/kompetencer vi har, som mand og kvinde. Dette vil give børnene er mere alsidig hverdag.